برای مشاهده آموزش طرز تهیه قهوه ترک با ادامه آموزش ما همراه باشید.

قهوه ترک ویژه برای اینکه به شما نشان دهد چگونه یک رنگ خاکستری را ترجیح می دهید

قهوه ترکی باید شخصی را پیدا کنیم که به ما بیاموزد و در واقع این نبود

دشوار است که به راحتی با جهانی 2013 در یونانی پیدا کنید

فقط یک قهرمان است و او همچنین وقتی که ما یک پورتال به نام قهوه ترکی تخصصی را اداره می کردیم

از ما کمک خواست و همه تجهیزات مورد نیاز را برای ما ارسال کرد و همچنین به ما گفت

تمام مراحلی را که در این ویدیو به شما نشان خواهیم داد بنابراین اگر می خواهید یاد بگیرید

چگونه می توان این روش سنتی را به روش مدرن انجام داد این فیلم را تماشا کنید بنابراین چه کاری انجام دهید

طرز تهیه قهوه ترک

شما باید قهوه ترکی خوشمزه را دم کنید اولین چیزی که باید ذخیره کنید

قهوه عالی تازه تفت داده شده و برای تهیه ما از قهوه تهیه شده استفاده خواهیم کرد

قهرمان و قهرمان الکساندر نیکولای 2016 یا قهوه بود

قهرمان کباب کردن و او روند طبیعی خود را در قهوه اروپا برای ما ارسال می کند

چیزی که شما باید آن را آسیاب کنید بنابراین آسیاب برای ترکی بسیار مهم است

قهوه زیرا اندازه آسیاب بسیار ریزتر از اسپرسو است که همه را خرد نمی کند

آسیاب قادر به انجام این کار است بنابراین ما می توانیم از چرخ مخصوص استفاده کنیم

ترکیه برای آن طراحی شده است و شما باید مطمئن شوید که آسیاب خود را دارید

قادر به انجام آنها است و سپس شما نیاز به یک شطرنج کشتی دم که در آن چگونه

آنها آن را به ترکی می نامند و این روش درست بوقلمون سویا ساخته شده است

مدل رقابت و فقط زیبا به نظر می رسد پس باید منبع داشته باشید

از گرما و شما باید اطمینان حاصل کنید که می توانید آب را گرم کنید و به آن نیاز دارید

تا مطمئن شوید که فرصتی برای کنترل شعله آن دارید بنابراین اینگونه است

برای تولید دم کنترل شده مهم است ، ابتدا باید مقیاس داشته باشید

برای یک قهوه و سپس همچنین برای آب – شما می دانید که چه مقدار قهوه

آبی که از آن استفاده می کنید امر مهم دیگری است

که قهوه و آب را به درستی مخلوط کنید و به محض دم کشیدن قهوه

نیاز به یک فنجان و چهارمین قهوه ترک قرار است یک فنجان داشته باشد

نوع مختلفی از فنجان با ته گسترده تر ، بنابراین برای زمین راحت تر است

ساکن شوید و همچنین نوشیدن بعد از آن لذت بخش تر است ، بنابراین همه اینها هستند

چیزهایی که شما نیاز دارید بیایید دنبال آن برویم بیایید با هم قهوه ترکی دم کنیم بنابراین ما خواهیم بود

با استفاده از هفت گرم قهوه ، آن را خرد کرده و در قسمت قفسه سینه قرار می دهید

ما 70 گرم آب اضافه خواهیم کرد بنابراین نسبت 1 به 10 است که باید دنبال شود

در سراسر دستور العمل های قهوه ترکی و آب می توانیم از دمای اتاق استفاده کنیم

توصیه می شود که آن را تا 60 درجه سانتیگراد گرم کنید

شما به ما کمک خواهید کرد تا روند تولید آب قهوه را تولید کنیم

مطمئناً با دست و پا زدن های چوبی یا تحریک مانع از ایجاد تراکم در داخل می شود

Silurian و حتی استخراج را ترویج می کند سپس بازی می کند

شطرنج ما بیش از منبع گرما هستیم منبع حرارت را تنظیم می کنیم تا بهینه برسیم

زمان دم کردن زمان دم باید حدود دو و دو و نیم دقیقه باشد

کف شروع به بالا آمدن به سمت لبه می کند اما قبل از جوش آمدن قهوه مجبورید

آن را از منبع گرما خارج کنید تا قهوه در حال جوش نباشد به آرامی داخل آن بریزید

فنجان فنجان را در زاویه نگه دارد تا به شما در حفظ قطب و قهوه کمک کند

آماده است اما نباید فوراً آن را بنوشید

زیرا شما باید کمی صبر کنید تا مرحله نهایی حل شود و به همین دلیل است

اتصال کمی وجود دارد که قهوه ترک باید آب بخورد و اگر شما این کار را انجام دهید

مقداری شیرینی جمع کنید تا قبل از اینکه قهوه برای چشیدن آماده شود از آن لذت ببرید

آموزش قهوه ترک

بنابراین این یک قهوه ترکی بود که به روش خاصی انجام می شد بنابراین امیدواریم که تهیه کنیم

اگر هنوز سوالی دارید ، دلیل کافی برای امتحان کردن قهوه ترک است

چیزی که می خواهید بپرسید برای ما نظر بگذارید ما تمام تلاش خود را می کنیم تا به آن پاسخ دهیم

با تشکر برای تماشای ما امیدواریم که شما چیز جدیدی را یاد بگیرید دکمه مانند اگر

شما ویدیو را دوست دارید و ما هفته آینده شما را می بینیم خداحافظ خداحافظ

نرم افزار گرامرلی